Szabó P. Szilveszter
Bemutatkozás
Az oldal Szabó P. Szilveszterrel, az Operettszínház vezető szólistájával foglalkozik. Azon vagyok, hogy minden információt, amit csak érdemes Szilveszterről tudni, megosszam veletek. Az oldal 2009.11.05-én nyitotta meg kapuit, azóta töretlen lelkesedéssel szerkesztem.
Szabó
Téma: Szabó P. Szilveszter
Szerkesztő: Kittinkatt
Nyitás: 2009.11.05.
Design: 21.vs.
Elérhetőség: katt
Az oldal nem áll kapcsolatban sem Szilveszterrel, sem az Operettszínházzal!

OLDAL || SZILVESZTER

 
Extrák
 
 
 
Koprodukciók
 
Társalgó
 
Aktuális munkák
ElisabethElisabeth
Típus: DVD
Bemutató: ??.??.
Felvétel: 2009.08.21.-22.
Szerep: Őfelsége, a Halál
 
Látogatók
Indulás: 2006-01-27
 
Hónap videója

 
Naptár
01.03. 18:00 - Rómeó és Júlia
01.04. 19:00 - Rómeó és Júlia
01.07. 19:00 - A Szépség és a Szörnyeteg
01.08. 15:00 - A Szépség és a Szörnyeteg
01.10. 19:00 - Rebecca
01.13. 19:00 - Mario és a varázsló
01.14. 19:00 - Mario és a varázsló
01.15. 19:00 - Mario és a varázsló
01.17. 19:30 - A kaukázusi krétakör
01.18. 19:30 - A kaukázusi krétakör
01.19. 19:00 - Koldusopera
01.20. 19:00 - Koldusopera
01.22. 19:00 - Miss Saigon
01.23. 19:00 - Miss Saigon
01.25. 19:00 - Miss Saigon
01.27. 19:00 - Szentivánéji álom
01.28. 15:00 - Szentivánéji álom
01.29. 15:00 - Abigél
01.30. 17:00 - Abigél
02.11. 19:30 - A kaukázusi krétakör
02.12. 15:00- A kaukázusi krétakör
02.13. 19:30 - A kaukázusi krétakör
02.14. 19:00 - Koldusopera
02.15. 19:00 - Koldusopera
02.22. 19:00 - Koldusopera
02.23. 18:00 - Koldusopera
03.04. 15:00 - Átutazók

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Főoldal

Sanzonest és Krétakör

2011.11.29. 20:35, Kittinkatt
Szerettem volna, ha már ehhez a hírhez tudok képeket is rakni, de a galéria még mindig nem akar működni és az utóbbi pár napomat azzal töltöttem, hogy új galéria után próbáltam nézni, illetve egy Coppermine galériát próbáltam üzembe helyezni, mérsékelt sikerrel - a galéria ugyan vadiúj kinézettel megvan, de valami kedves rendszerhiba nem enged képeket feltölteni. Amíg erre nem lelek megoldást, nem nagyon lesznek galéria frissítések. Pedig A kaukázusi krétakör jelmezes próbái/sajtóbemutatói (??) felől jött pár új kép, ami csak felcsigázta az érdeklődésemet a darab iránt és alig várom, hogy péntek legyen, meg szurkolok, hogy ez a makacs köhögésem elmúljon. Ha már kép nincs, legalább interjú van, Peller Annát kapták mikrofonvégre, aki megemlíti Szilvesztert is, a cikket itt olvashatjátok el.
 
Valamint, az előző hír hozzászólásainál Kranyik Ildikó volt szíves felhívni a figyelmem, hogy a lassan esedékessé váló sanzonestet nem túl feltűnő módon írtam ki a honlapra, úgyhogy ezt most pótlom:
 
Szabó P. Szilveszter és Janza Kata musical és sanzonestje
Helyszín: Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház
Időpont: 2011.12.10. 17:00
Belépő: 2000Ft
A nagy érdeklődésre való tekintettel a rendezvény a Déryné színházteremben lesz megtartva.

Karácsonyi koncert

2011.11.15. 19:58, Kittinkatt

A galéria még mindig rendetlenkedik, a háttérben amennyire időm engedi, alakítgatom a Színpad menüpontot, most pedig új fellépésről kaptam hírt.

2011. december 18-án az Operett Színház művészei (Szabó P. Szilveszter, Peller Anna és Nádasi Veronika) karácsonyi koncertje lesz látható a kiskunhalasi Városi Filmszínházban! A műsorban felcsendülnek népszerű musicalek, tradicionális karácsonyi dalok, hazai és külföldi popslágerek. Az előadás után Szabó P. Szilveszter dedikálja Lélekzet c. verseskötetét (a helyszínen is kapható lesz), valamint lehetőség lesz közös fotó készítésére a fellépőkkel.

Jöjjön el Ön is, tegye emlékezetessé az idei Karácsonyt!

Jegyek 3500 forintos áron kaphatók, az előadás helyszínén, a Kiskunhalasi Művelődési Központban, valamint a Líra Könyvesboltban!


A rendezvényre buszt szerveznek, jelentkezni rá: saskanita@gmail.com

Jelenleg esélytelennek tűnik, hogy ott legyek - amúgy is a sanzonestre viszont van jegyem -, de ha véletlen mégis sikerülne, akkor majd beszámolok róla :)

Zsámbék helyett Érd

2011.11.09. 11:02, Kittinkatt

Megint csak egy gyors frissítést hoztam. Nyáron újra szerveztek egy zsámbéki fellépést a romtemplomhoz, de a rossz idő miatt sajnos el kellett halasztani és a fellépés pótlása ősszel, Érden, szerencsétlen módon a Broadway Fesztivállal egy időben történt, illetve a fellépők összetétele is változott, Homonnay Zsolt és Polyák Lilla helyett ugyanis Szilveszter és Janza Kata kerültek be a műsorba. A jó hangulatú esten kint volt az Érd TV, és a Fény-kép című műsorban egészen hosszú összeállítás látható a dalokról és a vicces kedmű művészekről. Ezen a linken elérhetitek a felvételt. Most csak ennyi, még hoztam volna képeket a BNV-ről, ugyanis Angéla csodálatosakat fotózott, de a galéria rakoncántlankodik és még új mappát sem engedett nyitni, de ami késik, nem múlik.

Saigon-pódium

2011.11.08. 22:10, Kittinkatt

Ma csak egy gyors galériafrissítést csináltam, ugyanis találtam a nyugatmagyar.hu-n egy egész galériányi képet Szilveszter Saigon-pódiumáról, ezeket töltöttem fel. Jó nézegetést!

Saigon-pódium

Szülinap

2011.11.05. 23:52, Kittinkatt

Nos hihetetlen, de ma két éve volt, hogy elszántam magam a cselekvésre és megnyitottam a lapot. Nekem is elképesztő tény volt ez tegnap este, amikor erre rájöttem, mert úgy elszállt ez az idő, hogy szinte észre sem vettem. Visszagondolva, sok szép emlékem kötődik ehhez a laphoz, olyan embereket ismertem meg általa, akikkel valószínűleg sosem kerültem volna kapcsolatba és sok színházi élménnyel is gazdagodtam, talán változtam is. Minden esetre, így éjfél előtt pár perccel szeretném megköszönni nektek, hogy lassan eléri az összlátogatottság a 24.000 főt, nem csak azért, mert ennyien látták a munkámat, hanem hogy ennyien szeretitek Szilvesztert, ezt nekem is jó látni. Gondolom most az lenne a legnagyobb ajándék, ha végre újra elérhető lenne a Színpad menüpont... helyette azonban grafikákat hoztam, új msn ikonokat és háttereket. De az előbbire sem kell más sokat várnotok :)

Köszönöm tényleg ezt a két évet, és remélem, hogy a jövőben "emelhetjük a tétet" és a honlap jobbá és szebbé tud válni, mint amilyen valaha volt.

Kittinkatt

Kőnig, Maxim, Professzor

2011.11.04. 13:26, Kittinkatt

Haladjunk a cím sorrendjében :) Az Operettszínház honlapjára felkerült egy interjúval vegyített cikk a felújított Abigélről, illetve Kőnig tanár úrról. Feltettem az Interjúk közé, aztán rájöttem, hogy azt most nem tudjátok elérni a menüből, így belinkelem ide. Aztán... kellemes meglepetés ért pár hete az egyik Alexandrában, ugyanis a Gabo könyvkiadó újra kiadta idén A Manderley-ház asszonyát. Amint tehetem, beszerzem, bár már volt hozzá szerencsém - egyik barátnőmnek meg van egy régi kiadásban. Tegyetek ti is így, addig is álljon itt egy ajánló/kritika róla, ahol az új kiadás borítóját is megnézhetitek. Végül a Professzor: visszakerestem a Miss Saigon utáni beszámolómat, amit most elolvashattok ennek a cikknek a folytatásában. Ahogy látjátok, próbálom utolérni önmagam, remélem hamarosan sikerül.

Miss Saigon

2011.11.03. 19:16, Kittinkatt
...na meg pótlások

Sziasztok újra!

Ámulok és bámulok, annak ellenére, hogy szőrén-szálán eltűntem, az átlag látogatottság nem süllyedt olyan drasztikus mértékben, mint amire felkészültem. Tényleg elnézést kérek a kimaradásért, annyi a mentségem, hogy amikor az előző bejegyzést írtam, valóban úgy gondoltam, hogy napok kérdése az átalakítás. Sem a nyaram, azóta pedig az egyetemi félévem sem a legegyszerűbb és bizony időhiányban szenvedek, táboroztam, azóta pedig a szokásos zh időszakokra való készülés mellett egyéb elfoglaltságok is megtaláltak az egyetemen. Amit sajnálok, hogy előbb nem adtam életjelet magamról, viszont a szünetnek valóban ennyi az oka, nem pedig bármilyen kiábrándultság vagy a figyelmem elfordulása. Sőt, a háttérben azért napi szinten figyeltem, mi a helyzet a színház háza táján, ezért most viszonylag könnyen tudtam pótolni a hiányosságokat. Szerencsére ez a színházi évad is nagy szerepet játszik a mindennapjaimban, már láttam a Miss Saigont és a Cigányszerelmet (illetve repetáztam Csárdáskirálynőből), kint voltam a Broadway Fesztiválon (végre!), és a kezemben vannak a jegyek Abigélre, A kaukázusi krétakörre, Szilveszter és Kata sanzonestjére és Dolhai Attila karácsonyi koncertre. Ez nem a kérkedés rész volt, hanem annak szólt, hogy ugyan nem volt itt látható nyoma, de nagy erőkkel figyeltem.

Áttérve a honlap helyzetére, nyáron egy átalakítás közepén kellett itthagynom csapot-papot és elmenni táborba, ami azóta sem lett fényesebb, tehát a Színpad menüpont még egy ideig nem lesz elérhető - pedig nem is olyan szembetűnő változások vannak napirenden, de elképesztő, mennyi meló van vele. De tényleg igyekszem sietni. Viszont a többi menüpontot frissítettem, a videórészleg Színház részébe belinkeltem a Szinetár Dóris Rebeccát, a Menyasszonytánc felvétel végét, a Miss Saigon sajtótájékoztatót és a Lévay Szilveszter énekverseny gálájának videóját. A TV részleg frissítése a Miss Saigon werkfilmmel és a Kérem a színpadra Rebeccáról szóló adásával kimerült, a Fellépésekhez viszont sok újdonság került, kezdve az idei Broadway Fesztivál felvételeivel, egészen a BNV videóiig, a tavalyi székesfehérvári és dunakeszi fellépésekről is kerültek elő új felvételek. Hasonló nagy volumenű frissítés a galériában is történt, nagyjából ugyanezekről az eseményekről kerültek fel képek, nyugodtan nézzetek körül és fedezzétek fel a friss fotókat. Természetesen a visszatéréshez egy új design, a november beköszöntével pedig új Hónap videója dukál, és átnéztem a cseréimet is, sajnálattal láttam, hogy sok honlap bezárt.

És végül a hírértékű infók:

  • Szilveszter megkapta az Abigél című musicalben Kőnig tanár úr szerepét, októberben debütált a darabban. Személy szerint ennek én nagyon örülök, mert olvastam és láttam is az Abigélt, Kőnig pedig szerintem újabb szép állomás Szilveszter szerepeinek sorában.
  • December 10-én, délután 5-től a KMO Művelődési Házban lesz megtartva Szilveszter és Janza Kata sanzonestje. Alig várom :)
  • Felmerült, hogy a miskolci Nyomorultakban Szilveszter fogja játszani Javert szerepét, de a színház költségvetési gondokkal küzd és a darab bemutatóját 2012 márciusára tolták, a szereposztásról pedig még nincsenek információk. Mivel tudni, hogy Javert Szilveszter egyik álomszerepe, én nagyon reménykedem, hogy a problémák ellenére sikerül bemutatni a darabot és Szilveszter megkapja a szerepet.

Egyenlőre ennyi lenne, most már talán - ha nem is napi rendszerességgel, de - sűrűbben tudok jönni frissítésekkel. Higyjétek el, nekem is fontos :)

Átalakítás

2011.07.20. 17:16, Kittinkatt

Nem nagyon voltam itthon, elnézést a kis kimaradásért. Még ma felteszem a galériába a Fanny magazin szkennelését, illetve egy kis ideig nem lesz elérhető a Színpad menüpont, szeretném átalakítani és összevonni a Kulisszákkal, így egy helyen lesz minden, meg egyébként is ráfér a frissítés. Kérem türelmeteket, igyekszem gyors lenni.

Videók

2011.07.13. 19:36, Kittinkatt

Megvettem a Fanny magazint, amint lesz egy kis szerelési kedvem, hozom a szkennt róla. Jó kis cikk, az biztos :) YouTube-on hirtelen dömping lett, ugyanis Nikikevideo nevű felhasználó feltöltötte az eddig valószínűleg talonban hagyott videóit, így újra fent vannak a 2008-as kaposvári, a 2010-es székesfehérvári és a szintén 2010-es dunakeszis felvételek. Nem is a dalok az újdonságok - bár azért a Tini-dal Szilvesztertől enyhén meglepő - hanem az a tánctudás, amit a közönség elé tárt. Mintha Anna őrülete inspirálná :D Jó videózást, linkeket a Nézőtér/Fellépések menüpontban találtok.

Régiségek

2011.07.12. 23:58, Kittinkatt

Úgy érzem magam, mint valami búvár, aki elmerült a múltban. Történt ugyanis, hogy a Sweet Charityről kerestem infókat (nem mellesleg a Kulisszák/Sweet Charity menüpontba feltettem a darab történetének összefoglalását), amikor Alföldi Róbert - egyébként elhagyatott - rajongói honlapján régi kritikákra leltem a Le Balconról, Sweet Charityről és Kabaréról. Ezeket mind betettem a Színpad/Cikkek menüpontba, el lehet olvasni. Szeretném kiemelni azért Fáy Miklós Kabaré kritikájából a következőt: "...Szabó P. Szilveszter pedig a Konferanszié szerepében visszavonhatatlanul megváltotta a belépőt a magyar zenés színpad nagyjai közé." Nem hiszem, hogy kommentálni kell :) Még valami, az aktuális munkákhoz kikerült A kaukázusi krétakör, mivel a beharangozott Szinetár Dóra, Náray Erika, Szabó Dávid és Faragó András négyes mellett Szilveszter és Nádasi Veronika is szerepelni fognak a darabban. Bemutató december másodikán, ráadásul Raktárszínházas előadás.

 

Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG